Σάββατο 7 Μαΐου 2011

"Ανέστησες τον πεθαμένο...και τώρα είναι ζωντανός!!!"


Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε όλοι μας τις περασμένες ημέρες για την δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν του φερομένου ως ηγέτη της "τρομοκρατικής" οργάνωσης Αλ Κάιντα! Μαζί με αυτό διαβάσαμε και για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επιχείρηση , πράγμα που εμένα προσωπικά με παραπέμπει σε σενάριο πολύ ωραίων παιχνιδιών που συνήθιζα να παίζω παλαιότερα (Delta Force , Call of Duty κλπ)!!!
Τελικά οι συμπαθείς αμερικάνοι πιστεύουν ότι με την δολοφονία του Οσάμα έχουν τελικά πετύχει καίριο πλήγμα στην τρομοκρατία? Βλέπω καθημερινά πανηγυρισμούς βραβεύσεις των "ηρώων" που τον σκότωσαν, ομιλίες με πνεύμα νικητή του Ομπάμα στους κομάντος κλπ...
Φοβάμαι πολύ όμως για το αντίθετο! Αν πιστέψουμε ότι υπάρχει αυτή η Αλ Κάιντα, μήπως ήταν σε έναν σχετικό "λίθαργο" και "απραξία" τον τελευταίο καιρό?
Αυτό που πέτυχαν οι σύμμαχοι πάντως σκοτώνοντας τον Μπιν Λάντεν είναι σίγουρα να τον θεοποιήσουν στα μάτια αρκετών μουσουλμάνων του Πακιστάν και όχι μονο...
Μακάρι να μην θερίσουν θύελλες με τους ανέμους που έσπειραν!
Μήπως τελικά αν και πιστεύουν ότι τον σκότωσαν στην πραγματικότητα όπως λέει και το τραγουδι του Στράτου Λασκαρίδη...."ανέστησαν τον πεθαμένο και τώρα είναι ζωντανός"...?
Παρατίθεται και το τραγούδι για τους...λάτρεις της "μουσικής"!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου